Salaris en personeelsadministratie

On-line personeelsadministratie

Vorwerk & Co Online Personeelsadministratie is een betrouwbaar, flexibel en efficiënt systeem, zonder de verplichting tot aanschaf van eigen software of beheer van eigen systemen. Het geeft je de mogelijkheid op elk moment van de dag en vanaf elke locatie de elektronische dossiers in te zien. De eenvoudigste oplossing voor het afhandelen van bijvoorbeeld declaraties en registratie van verlof en verzuim wegens ziekte. Het biedt uitstekende ondersteuning voor het arbo– en ziekteverzuimbeleid.
Ook het aanleggen van vele papieren dossiers behoort tot het verleden. Tot 7 jaar na dato zijn de elektronische dossiers in te zien.

Vorwerk & Co Online Personeelsadministratie
​voorkomt onnodige administratieve handelingen rond werk en inkomen

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Gebruikelijklooncheck

Als DGA heb je meerdere petten op. De werknemers pet is daar één van. Tegelijkertijd ben je ook directeur en aandeelhouder. Om de hoogte vast te stellen van het salaris wat jij jezelf mag geven, heeft de belastingdienst strikte richtlijnen opgesteld en vastgelegd in de Gebruikelijkloonregeling. De hoogte van dit salaris waar je als DGA je aan moet houden wordt jaarlijks vastgesteld. Er zijn uitzonderingen op dit bedrag.  Ben je starter of eigenaar van een innovatieve start-up?  Dan kun je dit voorleggen aan de belastingdienst en kan er een andere regeling getroffen worden. Zo zijn er meer situaties. Doe de gebruikelijklooncheck om te kijken wat er voor jou van toepassing is.​

Secundaire arbeidsvoorwaarden

​Bij het vaststellen van de arbeidsbeloning voor de overige werknemers is het van belang een goed evenwicht te vinden tussen CAO, belastingwetgeving en de wensen van de medewerker zelf. Wat kun je nog belastingvrij vergoeden en wat niet? Hierbij zijn we ook graag behulpzaam.

Omdat de wetgeving en regelgeving regelmatig wijzigen en de overheid voortdurend met nieuwe eisen komt, is het voeren van een salarisadministratie ingewikkeld geworden. Breng de salarisadministratie bij ons onder en maak je voortaan geen zorgen meer. Je administrateur kan met gerust hart eens op vakantie en zelfs bij ziekte loopt de salarisadministratie als een zonnetje. Daarbij kun je op ieder moment gebruik maken van onze specialistische en actuele kennis.

Heeft jouw bedrijf personeel nodig?

Je neemt personeel in dienst en voor je het weet komen er allerlei nieuwe zaken op je af. Al tijdens de sollicitatiegesprekken komen, naast de vakinhoudelijke toetsing, ook de juridische, administratieve en arbo technische zaken aan de orde.
Goed en gemotiveerd personeel is een kostbaar bezit, zij zijn immers mede de sleutel tot een succesvolle onderneming. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen ervoor dat medewerkers continu blijven presteren en loyaal zijn aan jou als ondernemer.
Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de voortdurende veranderingen op dit gebied.
Vorwerk & Co heeft jarenlange ervaring en kennis gebundeld, zodat alle zorgen rondom personeelszaken uit handen gegeven kunnen worden. Kies zelf wat je bij ons neerlegt:

 • loonadministratie en –controle
 • aan- en afmelden werknemers
 • ziekte en herstel, loonkostenberekeningen
 • opstellen arbeidsovereenkomsten
 • ontslag en beëindiging arbeidsovereenkomst
 • uitleg en controlenaleving CAO’s
 • subsidieregelingen
 • arbeidsrechtelijke geschillen en juridische dienstverlening
 • beloningsmanagement
 • verzuimmanagement
 • P & O advies
 • personeelsvoorlichting
 • algemeen personeelsadvies

Overtuigd van onze 
(on)gewoon goede 
accountancy?

Vragen, advies nodig en/of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar
Contact opnemen
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram