Diensten

Accountants

Als accountant zijn wij jouw zakelijke partner. We zijn van alle (wettelijke) regels en veranderingen op de hoogte en geven ook advies. Je bedrijf wordt financieel in kaart gebracht. Dit vertalen we helder voor jou en de belastingdienst in jaarrekeningen, financiële overzichten, accountantsverklaringen en andere rapportages.
Meer informatie

Fiscale dienstverlening

Als belastingadviseur leiden we je vakkundig door het doolhof van belastingen heen. Of het nu over inkomsten-, vennootschaps- of omzetbelasting is; wij voorzien je van alle benodigde aangiften, inclusief de loonheffing. Desgewenst gaan we voor je in overleg met de belastingdienst.
Meer informatie

Financiële administratie

​Als rekenwonders voorzien we je van het gemak van een online administratie. Met Exact-online heb je geen aanschaf van eigen software of beheer van andere systemen nodig. Deze software voorziet in de boekhouding, facturering en rapportage en registratie van uren en onkosten, zodat jij tijd hebt om je bedrijf te laten floreren!
Meer informatie

Salaris administratie

​Als salarisadministrateur verzorgen we de financiële kant van het hebben van personeel, maar ook de persoonlijke. Naast de reguliere salarisadministratie betekent dit dat we alles omtrent jouw waardevolle personeelslid stroomlijnen. Van opstellen van een arbeidsovereenkomst totalles rondom een zieke werknemer, en ook hier geven we als experts advies.
Meer informatie

Overtuigd van onze 
(on)gewoon goede 
accountancy?

Vragen, advies nodig en/of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar
Contact opnemen
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram