Accountantsdiensten

Maatwerk & Accountancy

​Als je kleren slobberen om je lijf of veel te strak zitten, is je bewegingsvrijheid beperkt. Voor een bedrijf werkt het net zo. Een overdadig pakket aan dienstverleningen kan de mogelijkheid tot investeren minimaliseren, omdat je geld nu eenmaal maar één keer kunt uitgeven.  Zonder dienstverleningen ben je helemaal aangewezen op jezelf en kunnen prioriteiten in het nauw komen, een dag heeft nu eenmaal maar 24 uur. Daarom kijken we samen met jou heel nauwkeurig wat jou vooruit brengt met je bedrijf en wat je zou tegenhouden. We meten je bedrijf op zoals een kleermaker dat doet als je voor een maatpak komt.

Starten & Accountancy

Ben je een startende ondernemer? Gefeliciteerd! Wij snappen dat je lekker aan de gang wilt met ondernemen, daar heb je immers net voor gekozen. We kunnen je bijstaan vanaf het opstellen van een ondernemingsplan en het kiezen van de rechtsvorm tot aan financiering, administratie, verzekeringen en zelfs alles omtrent het hebben van personeel. Laat ons je bondgenoot zijn zodat we samen jouw onderneming in de steigers kunnen zetten.

Groeien & Accountancy

Al snel groeit je bedrijf uit zijn jasje. Je hebt een goed deel van de markt veroverd en het is tijd om je strategie aan te passen. Adequate informatie vormt de grondslag voor jouw beslissingen. Als een ploegmaat in de Tour de France helpen we jou met de juiste informatie aan de overwinning.
Hoe kun je het beste de kosten beheersen, welke financiële ruimte is er voor investeringen en kun je (extra) medewerkers aannemen?
Ook tijd om eens aan jezelf en je gezin te denken. Zijn alle risico’s goed afgedekt? Hoe zit het met je  pensioen? Is er ruimte om de kinderen (later) te kunnen laten studeren? We lichten je financiële situatie door reiken aan wat je nodig hebt.

Stoppen & Accountancy

Tijd om de vruchten te plukken van je werk. Neem onder de meest gunstige omstandigheden afscheid van je bedrijf. Wij ondersteunen je in praktische, uitvoerende zin met de waardebepaling van de onderneming en het berekenen van de goodwill. Ook het uitvoeren van het verkoopproces is bij ons in ervaren, betrouwbare handen.

Overtuigd van onze 
(on)gewoon goede 
accountancy?

Vragen, advies nodig en/of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar
Contact opnemen
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram