Financiële dienstverlening

Om als ondernemer succesvol te zijn moet je een professional zijn in jouw vak

Omdat Vorwerk, als onderdeel van onze financiële dienstverlening, de administratie van jouw bedrijf online verwerkt met behulp van Exact Online, kun je deze geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het geheel zelf te doen. Investeer je tijd zorgvuldig. Laat ons je overtuigen van onze kwaliteiten zodat jij alle tijd kunt inzetten voor je bedrijf en het kan laten groeien, winstgevend maken en houden. Wij leveren je een hoogwaardige dienst tegen een betaalbare prijs.

Online boekhouden

Altijd zicht op uw situatie. Online Boekhouden geeft je de mogelijkheid om op elk moment van de dag en vanaf elke locatie de financiële administratie bij te werken of te raadplegen. Je krijgt een digitale toegang tot ons betrouwbaar, flexibel en efficiënt systeem, zonder dat aanschaf van eigen software of beheer van eigen systemen nodig is. Een eenvoudige oplossing voor het boekhouden, registreren van uren en onkosten, factureren en rapporteren.
​Wil je ons de administratie geheel laten verzorgen en tegelijkertijd wel zelf je administratie raadplegen? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheid. Want je wilt zelf natuurlijk ook graag de debiteuren en crediteuren op de voet volgen. Wij staan je altijd met raad en daad terzijde, adviseren we je of springen we bij als dat nodig mocht zijn.

Voor ieder bedrijf van Holding tot MKB en ZZP

Heb je een wat kleiner bedrijf of ben je een ZZP-er? Kom dan vooral eens met ons praten. Wij zijn er ook voor jou! Iedere klant krijgt van Vorwerk individuele aandacht en we kijken samen naar het pakket aan financiële dienstverlening dat voor jouw bedrijf ideaal is. Daarbij zijn onze tarieven uiterst scherp.
​Daarnaast nemen we onze taak als professioneel klankbord uiterst serieus. Wij luisteren naar jouw verhaal en komen met onderbouwde financiële tips en adviezen.

Jaarrekening

“To do – or not to do – That’s the Question”

Als eigenaar van een kleiner bedrijf of als zelfstandig werkend ondernemer zonder personeel (ZZP) ben je niet verplicht een uitgebreide jaarrekening op te stellen. De aangifte voor de inkomsten- belasting dient wel gedaan te worden. Daarom maken we een helder overzicht van de jaarcijfers van jouw bedrijf tegen een voor jou betaalbaar tarief.

Overtuigd van onze 
(on)gewoon goede 
accountancy?

Vragen, advies nodig en/of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar
Contact opnemen
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram