Vorwerk en Fiscale dienstverlening

​Inkomstenbelasting

​Wat ga je uiteindelijk in je portemonnee overhouden nadat je alle benodigde belastingen hebt afgedragen? De omzet minus je kosten en de belastingafdracht, dat is het eigenlijk simpel gezegd. Houd je daarbij rekening met de verschillende percentages in de diverse belastingschijven waar je omzet in uitkomt. Heffingen en kortingen en andere verplichtingen en mogelijke vrijstellingen kun je dit eventueel zelf doen.

Laat ons de aangifte verzorgen en de fiscale wetgeving correct toepassen zodat je zeker weet dat de aangifte foutloos is. Van ons krijg je een overzichtelijke rapportage van al je financiën.

Vorwerk: omdat we het leuker en makkelijker voor je maken!

Vennootschapsbelasting

​Heb je een BV of een NV dan dien je aangifte vennootschapsbelasting te doen. Ook stichtingen en verenigingen hebben deze verplichting soms. De wetgeving op dit vlak is de laatste jaren ieder jaar aangepast. Diverse zaken maken onderdeel uit van de berekening hoeveel vennootschapsbelasting er afgedragen moet worden. Waar bijvoorbeeld rekening mee gehouden moet worden is: de verrekening van verliezen, de bepaling van de fiscale eenheid en de mogelijkheid om diverse kosten wel of niet mee te nemen.

​Vorwerk: ​omdat we alle wetgevingen en veranderingen bijhouden betaal je nooit teveel!

Omzetbelasting

Of je nu per maand, kwartaal, halfjaarlijks of per jaar aangifte doet, cruciaal is om dit correct  én op tijd te doen. Heb je een buitenlandse onderneming, doe je mondiaal zaken, is er sprake van BTW verlegd of heb je een fiscaal vertegenwoordiger nodig? We staan je met raad, daad en een online administratie bij.

​Vorwerk: omdat we jou werk uit handen kunnen nemen!

Loonheffing

​​Welke loonheffingen zijn van toepassing op de medewerkers van jou bedrijf? Witte tabellen, groene tabellen, een heel handboek downloaden van de belastingdienst en dit doorworstelen omdat alles dit jaar is veranderd en volgend jaar weer gaat veranderen? Geniet van het leven en je bedrijf:  wat kost jij eigenlijk per uur?

Vorwerk: ​omdat jij je tijd wel beter kunt besteden!

Overleg met belastingdienst

​Veel ondernemers krijgen al buikpijn bij het idee dat er overlegd moet worden met de belastingdienst. Dat is de reden waarom er zaken te lang blijven liggen en daardoor uitzichtloos duur kunnen worden. Laat het aan ons over. We hebben goede contacten met de belastingdienst en weten de weg. Onze insteek is altijd constructief en we komen op voor jouw belangen.

​Vorwerk: omdat je ‘s-nachts goed wilt slapen!

​Je wilt een bedrijf verkopen of kopen. Je wilt je bedrijf doorverkopen aan de volgende generatie: je dochter of zoon. Wat is een bedrijf waard, hoe zorg je dat je niet teveel betaald? Hoe zorg je dat je genoeg bij de verkoop krijgt; vaak is dat bedrag je pensioen. Welke regels gelden er, hoe lever je alles aan bij de belastingdienst? Ook hier hebben onze specialisten veel ervaring in; we adviseren je graag.

Bedrijfsoverdracht

Vorwerk: omdat wijsheid en ervaring een goed rendement oplevert!​

​Omdat voorkómen beter is dan genezen

Dit motto is de speerpunt van onze fiscale dienstverlening; we geven de voorkeur aan preventie boven het helen van wonden. Onze kennis van de wetgeving is immens. We houden doorlopend in de gaten of er iets veranderd en spelen daar direct op in. We zijn van vele markten thuis. Dat is de reden dat onze adviezen ervoor zorgen dat alle communicatie met de belastingdienst feilloos verloopt of gaat verlopen. Laat ons je helpen.

Overtuigd van onze 
(on)gewoon goede 
accountancy?

Vragen, advies nodig en/of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar
Contact opnemen
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram